Thursday, July 19, 2012

Station

Vieta kur dažniausiai kiurksau. Teko wacom'o parkeriuką tvarkyt. Pilka guma susidevėjo, vos laikės po  laiko ir kvapas kažkoks atsirado. Gumą  nupjoviau, apklijavau izoliacija ir nuo seno mechaninio pieštuko patogų guminį šmotą užmoviau. Gerai laikos ir patogesnis nei kai buvo naujas. Žodžiu patenkintas šiuo parkerio paturbinimu, senas wacomas (graphire4) dar niekad negedo ir neturėjau jokių nesklandumų tik parkerio trintuko pusė nefunkcionuoja, bet man ir nereikalinga. Yra  scan'eris ir foto juosta ima ir scanuoja aukšta raiška. Žodžiu genda tik ausinės ir pelė ;]. Apsiklijavęs sedžiu ne savo eskiziukais ,  primena anatomijos, kūno konstrukcijos linijas. Popiergaliai ant scan'erio, tie jau su mano eskizais. Printeris slepiasi. Jį saugo kiniško kopūsto gūžės liekana. 

4 comments:

  1. :DD nice! as pats senai SAVO eskiziukus bekabinau, vien ant ikvepimo db prisimontaves kalnus.. tapetas su tutorialais zodziu, kaip ir pas tave pan :D

    kas del rasiklio, tai cia pas daug ka nutinka visokiu kuriozu. kai kam pagede aplamai atkeliauja.. va, pas geda koks tutorialas kaip susitaisyt - http://gedomenas.blogspot.com/2011/02/blog-post_05.html tik cia modelis kitas regis.
    as pats irgi dziaugiuos savo intuos3 nemirtingu. naujam per pusmeti nepilna jau 3 kart uzsakynejau antgalius!! cia turbut dar ir priklauso kas kokia ranka sunkia turi ar kramto galus ir t.t. :DD zodziu, bet ta intuos3 vis galvoju parduot, pernelyg dide prabanga 2 plansetus turet. tik aks ji pirks?! uz puse kainos atiduot nesamone visiska. juolab, kai 2 naujesnes versijos spejo iseit :/

    jega fotkes "pamozotos", atrodo totally surreal!! :) ziuriai geras priejimas.

    beje, smagu matyt darbo vieta. visada kazkaip jos ikvepia.. ypac tokiu atsidavusiu zmoniu. respekt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jei tektų įsigyt naują planča tai seną, manau, tiesiog atiduočiau kam iš darbštesnių jaunesnių paišytojų, ant dušios būtų geriau ir moralė/motyvacija ties tam tikrais dalikėliais ūgteltų. O kolkas kažkaip netraukia tie didesni parkerio jautrumai ar užsukimai, net pasibandžius pas draugą intuos'ą 3-ią. dar kai graphire pasikišt kokį piešinuksą galiu po gaubtu išvis jėga. Va anie lipdukai tai dA panelių katros užsiima paišymais. O tokia gera mintis net kilo daba. laiks parašyt cgin.lt pasiūlymą.

      Turesiu omeny Gedo linką, jei kada užsinoresiu pakrapštyti gedimą. Dėkui

      Delete
    2. oba. dar viena dgtl artist'e :) kul..

      na, man tai viena plansa i darba tenka nesiotis (palikt vis nedrystu). senas i kuprine netelpa..

      ja, Gedo atveju tai cia kai jau visiskas krachas ir neveikia pagrindinis "galas" :D pats jauciu beardydamas greiciau sulauzyciau..

      Delete
  2. Prisiminiau savo sena bamboo tusinuka, ten siaip jokios gumos kaip ir nera nera, tik toks svelnus pagrindas prie pat sirdeles, na kad patogiau butu laikyti. ir man po ilgo ilgo naudojimo, pradejo luptis tas pagrindas, ir erzint kai reik paisyt. Tai as acetona pasigriebiau ir pradejau sveist, kad greiciau viskas nusivalytu ir liktu tokia tuscia plastmase.
    Aisku, nuo to bruzymo gavos juodi tokie potepiai, kuriu jau isvis nejo pasalint. O tusinukas mano baltas... :D

    gerai tu cia sugalvojai su tuo savo parkeriu, ir dar visai padoriai atrodo (:

    ReplyDelete