Tuesday, July 24, 2012

UP's for nJ 2012


Šiais metais vėl buvau pakviestas į kultūrinį "Now Japan 2012" renginį svečiuotis meno alėjoje. Nors anime stilium nebepaišau kasmet  einu su pažiūra įnešti kažkokios įvairovės, pabendrauti su žiūrovais ir kitais jaunesniais, bendraamžiais paišytojais. 

Nupaišiau keltą galvų, galvoju dalyvaujant padalinsiu -jei lėšų liks- nemokamų lipdukų, gal net kam ką paeskizuosiu. Yra toks reikalas su esančiu mokesčiu jei ką nori pardavinėt- tenka susimokėt 20Lt už dieną. Arba jei prisidedi prie festivalio atributikos dizaino kūrimo ir bus atrinktas tavo dizainas- abi renginio dienas užsiimti prekyba galėsi nemokamai. Arba pasirenki užsiimti labdara, už ją sumoki lipdukų spausdintojui :D. Praeitais metais visus lipdukus išgraibstė. Džiugu, todėl šiais metais bus vėl džiaugsmo, nes kažkas nemokamo mokamam renginy iškart pakelia nuotaiką.

 Pernai tempiausi visą aparaturą, -velniškai nepatogu- tai šiemet pasiskolinsiu iš draugo loptop'ą ir blogiausiu atvėju teks tįstis tik monitorių :/ arba galima  apseit ir be skaitmenos.


<Praeitų metų lipdukai.


Jei kas būsit renginy drąsiai galit prieit, pašnekėsim apie ką tik panorėsim(it) ir lipdukų pasigriebsit ;].


No comments:

Post a Comment