Thursday, July 19, 2012

Flintina I are disappoint

Perpaišinėjau Flinto žurnalo personažus, aiškiai mačiau, kad stilius kitas, pamaniau gal  patrauklus pasiūlymas bus, dėja. Neleido nei komikso daryt su šiais personažais nei viršelio, bet va pasiūlė savo komiksą daryt, įterptų į žurnalą. Patraukli mintis, senokai norėjau padaryt savo komiksą, mano planuose buvo rimtas su filosifiniais užmanymais, plaukiojančioj visatoje, su savotiškom erdvėm ir personažais. Jei Flintui daryt aiškiai kažką ne to
kalibro galvočiau. Dar čia tokį background'ą nu'sketch'inau su grybiškais namukais. Tai jau tikrai, kad grybai galvoje kai visokios Flintinos pradeda figuruot. Beje ji toks bonusiukas blogo žiūrovui. Žurnale ži-no-ma, kad jai neatsirastų vietos :D. Nors komercijoj dar netokių papyčių galima primatyt liūdnoką, jog  tai pirkimų pagrindinis motyvatorius.


Kas nustebino, jog vienas Flinto redaktorių tas pats žmogus "Kyo" nuo 15 metų rašęs straipsnius į "PC klubą," "VA Playstation," "PC gamer." Štai tau ir ryšys su praeitim. Iškart maloniau turėt reikalų. Pasistengsiu komiksiuką suręst Flinto žurnalui. Beje neužilgo  prasidės mano Youtube'inė veikla.

3 comments:

  1. del 'turn off'o nesiparink. kad ju tikslas yra kitas - aisku. zinai, ta merdejanti spauda.. liud-i-na aisku. uztat tavo charai labai faini. pats 'flintas' lb gerai atrodo, gyvesnis zymiai, as asmeniskai toki labiau megciau nei tuos 'animo'. bet animo geriau parsiduoda, vaikai ja masiskai serga siom dienom. as tau irgi siulyciau savo tiesiog daryt! jei ne flintui, atsiras kur panaudot kitur. pastaruoju viens po kito konkurseliai visokie randas, ir pan. ir siaip, cia gera praktika paisymo gaunas. pats kadruotes dabar meginu regzt porai puslapiu.. ikvepe kai radau sita! http://jrs0ul.com/ crazy.. jau 90pslp turi.

    nice bg. inspiracijai, ikvepimui daugiau infa galir ast cia - http://fox-orian.deviantart.com/gallery/9162487(mano pastarasis radinys). ne tik rasi naujos geros infa, bet ir siaip geru tipsu yra, kuriuos kartais pamirstam .) ir brushus gali rpacekint, gal patiks zodziu, kul staf. cheers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ką jau čia, niekis, dėl tokių išorinių dalykų nesiparinu. Spauda man nepažįstama žvelgiant iliustratoriaus akimis, bet jei tavąsias liūdina tai vadinas yra klišė kur galim pačiurkšti motyvacijos džiugėsiui gamint. Gal apie tai nesiplėsiu poste, reiktų įrašą atskirą daryt.

      Na o man smagu, kad esi blogo lankytojas, ir linkelių čia geruliu primetei.
      manau tikrai pravers, da ir aš paskleisiu šitą meiilęę.

      Dėkui, personažai dar netokie banguoti, kaip dažniausiai mįgstu sketch'inti visokius padarus ar aplinkas. Privengiu ir konstruktyvumo draugijos. kartais svarstau reik pasipraktikuot ar toliau art vagą kol arklas nenudylo. Pratęs dėlioti ant bangų per įžvelgiamą suvokiamumą, o ne konstruktyviai delioti po detale. Aišku visko bus matytt ir patirt svarbiausia yra stipri motyvacija eit kūrybiniu taku.

      Delete
  2. na, cia jau kievkieno asmeninis apsisprendimas. pas mus visi linke but shudmaliais - na, visko po truputi moket bet nieko dorai. nes kitiap sunku ishsiverst. kita vertus, jei viena vaga arsi giliai, gali geru dalyku joje rast (respekto, auksto ir pan.. arba NIEKO). visur rizikos faktoriai egzistuoja. svarbiausia ju nebijot ir daryt kaip jauti, kad netaptum savo paties vergu veliau. kaip as.. po to prasideda "o kaip butu jei butu.." visokie. fakitol, zmogau. fakitol..

    ReplyDelete