Tuesday, August 26, 2014

VΣ penki sigma

Padariau gero draugo, mokyklos laikų klasioko Tomo Gvozdo "PENKI SIGMA" filmo plakatą. Kaip supratau  pinigus rinks kickstarter style arba pats kažkaip susgraibys filmavimam. Numečiau plakato variacijų kratalus ir paskutinį tikusį variantą. Teaser trailerį greitu metu patalpins Five Sigma / Penki Sigma facebook'o grupėje.





Short apžvalga Short filmas VΣ ( FIVE SIGMA / PENKI SIGMA )
https://www.facebook.com/PenkiSigma?ref=notif&notif_t=fbpage_fan_invite Žostkas plakatas, kas per treileris, puodukai, maikės, džempai? Kas čia per depresijos? Kaip ten parašė? FIVE SIGMA is a short film portraying the challenges an individual faces when he is on the verge of a psychological breakdown. Trumpas filmas atvaizduojantis individualybės iššūkius prie dvasinio skylimo ribos. Tai čia ta prasme tai filmas iškart ne burbuliukas, kramtoškėlis I like panties where’s the party will they fuck? Orientuotas labiau į tą pusę kur rečiausiai žvalgstosi kramtoškiukai ir puponautukai? Negali būti rastas sigmoje realybės akmuo? Kramtoškiukai ir puppytės nežiūrės šito filmo, nes jo nedonoruos. Filmas paprašys ( žodžiu ) auditorijos rimties minutes suskaičiuoti iki 5, o tada leistis dirginamiem galvanininių analyze išvydus forsą? Jo? Tai čia gi norint įsigilinti į pagrindinio personažo išgyvenimus. O gal tai bus autoriaus kinematografinių sugebėjimų paroda? Žinoma, kad bus! Teaser traileris dvelkia Die Antwort’u ir blyksniais praneša, jog tai bus epiškai epilepsiškas tripinimas veikėjo ir žiūrovo pojutis kotlete tarp dvieju pitų. Ar galima kibiną su šituo? Aš geriu senojo Vilniaus alų (V didžioji būtinai, nes Vilnius tai miestas), bet tik tada kai atvažiuoja tėčio broils kartą per metų bėgy. Nurėžčiau konkrečiau pasisakyti, bet laiškas mane spaudžia tai aš vis dar rašau iš juodojo vėžio kampo. Šis sakinys reiškia pakankamai nemažai. Raiška jau baigėsi laiškai keliauja atgal į 240p. Nerandu priežasties kodėl turiu įsijungti į rėžimą mėgautis kabančiu plakatu ant sienos žiūrint filmą?! Pigiai tariant aš juk filmą žiūrėsiu- ne plakatą. Kino teatre sau mielai visą seanmencą** pražiūrėčiau whore* į plakatą jei tik pirkčiau PENKI puodukus du džemperis, kompaktas and hoodie which sent straight and personally for me fast and fabulous. O penki sigma lėktuvo negalima nusipirkt? Paimčiau, kad ir mažas būtų… Radau laiškų šiandien atskleisti, valgyčiau su lašiniais, duona, svogūnėliu. Niekaip nesuprantu kodėl žmonės aplinkuitokie pikti ir nesuprantingi, juk pažįstam viens kitą geriau nei sugebam kebabauti. Asmeniškai jie kvepia atviriau nei būtų balandis su sijonu. Ir kam gi viso to reikia? Vidmantas niekad neapsidžiaugtų gavęs režisuoti tokį trumpametražį blokbasterį todėl jis ir nerežisuoja, o visus apgaudinės jau undergraunde jaunas kino režisierius Tomas Gvozas. Patikėkit nerašyčiau šio teksto jei nebūčiau taip žiauriai išsidūręs po jo patarimo nepublikuoti savo tasalų. Sumokėsi Gvozdai ir tu aš jau žiauriai MOKU !

* jei ką aš holą sujungiau su kekše ir padariau whorą> vietininke būtų whore su e gale, bet ir taip aišku kas yra linksmas linksnis jei ką.
** seanmencą jei ką čia seamen jūra sperma ir seancas koliaže, nes whole jūroj plaukioja.
Save apžvelgė Laurynas Tamo6auskas

No comments:

Post a Comment