Thursday, October 4, 2012

Kadruotės / Storybords

Pastaru metu aktyvus gyvenimas sėdint prie kadruočių. Buvau pakviestas prisijungti prie trumpametražio serialo gamybos, dirbt prie pirmos pilotines serijos paišant kadruotes. Projektą organizuoja mokyklos laikų klasiokas, tai kaip gi čia nepadėsi draugui.
Štai ką sukepiau per dvi dienas vakar dienos filmavimui.









Taip pat kiek ankščiau turėjau progą užsirekomenduoti reklamos agentūrai not-perfect  išpildant jų pateiktą "krepšinio šalis" scenarijų. Štai dvieju dienų vaisiai.


Night knight fever

2 comments:

  1. Saunuolis!
    As viena karta irgi turejau uzsakyma daryti kadrus, bet labai kankinausi, buvo irgi tik keletas dienu duota, vos ne paskutine minute su manim susisieke. Zodziu, vargau labai. Pas tave viskas labai graziai ir aiskiai atrodo <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. AČIŪ, bet dar netaip gerai atrodo kaip, kad atsiūstam pavyzdyje. Ką naujo sužinojau, kad pičinguoja kadruotes ir naudoja prezentacijose kaip skaidres. Tai tai tos kaip suprantu turi būti ir su perteiktom emocijom, mimika ir pan. Šeip ar taip kadruotės puiki praktika prisimenant ar mokantis piešimo pagrindus. Tai tikiuos ir noriai paišysiu kadruotes ateityje. Bet vistiek ties kadruotem kaip ir su viskuo užsifrustruoju ties variantais kurį palikt, kurį išmest.

      Delete